Duurzame investering

Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering voor u en uw woning. Daarnaast is het klimaat in Nederland zeer gunstig voor de plaatsing van zonnepanelen op uw dak. Met 10 zonnepanelen kan een gezin van twee personen al 60% besparen op het verbruik in energie. En dat scheelt in de portemonnee!

Een ander voordeel van het aanbrengen van zonnepanelen op het dak van uw woning, is dat met zonnepanelen uw woning in waarde zal stijgen. Energiezuinige woningen zijn immers aantrekkelijker voor kopers.

Voordelen van zonnepanelen

  • Waardevermeerdering van uw woning
  • 8% rendement op uw spaargeld
  • Lange levensduur
  • Verlaging energierekening

Geschikt voor elk type dak

Niet alleen op schuine daken, maar ook op platte daken hebben wij oplossingen. Tevens hebben wij tal van mogelijkheden voor daken gericht op het oosten of het westen en zelfs met schaduw. Inmiddels hebben wij al voor meerdere grote projecten zonnepanelen geplaatst door heel Nederland. Laat onze specialisten vrijblijvend controleren hoe de zonnepanelen bij u het beste geplaatst kunnen worden en een indicatie geven van hoeveel u kunt besparen!

Energieprijzen

Het begint bij een goed advies. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart met als doel de energiekosten te verlagen of zelfs op nul uit te laten komen. Neem contact met ons op via info@colakgroup.nl

Interesse in zonnepanelen?

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur per e-mail. Indien u vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op info@colakgroup.nl

Plaatsingsmogelijkheden zonnepanelen

Plat dak

De panelen worden geplaatst in speciale frames waardoor ze in de juiste hellingshoek kunnen worden gezet. De frames en de panelen worden los op het platte dak geplaatst en daarna verzwaard met ballast om ervoor te zorgen dat ook tijdens storm de panelen stevig op hun plek blijven staan.

Schuin dak

Op vrijwel elk schuin dak is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen. Of we het nu hebben over een golfplaten dak, dakpannen of bitumen dak. Voor elke daktype is er een oplossing te vinden.

Indak systemen

De zonnepanelen liggen dan niet op de dakpannen, maar vervangen de dakpannen. Deze manier is uitermate geschikt om de uitstraling van het huis niet aan te tasten.

Veldopstelling

Tegenwoordig vinden we zonnepanelen niet alleen meer op het dak. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor zonnepanelen op de grond, in een veldopstelling. Vaak hebben velden een groter oppervlak dan daken en dus kan er meer elektriciteit uit zonne-energie worden opgewekt. Meer informatie vindt u hier!

Meer informatie over zonnepanelen?

Mail voor meer informatie over zonnepanelen naar info@colakgroup.nl