[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”734″ img_size=”large”][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”734,733,732,731,730,729,728,727,725,723,722,721″ img_size=”large”][vc_column_text]Unieke texturen, elegante details … Bent u klaar voor een reis in de mysterieuze wereld van hout?

Het hout, dat een warme thuisomgeving voor de mensheid heeft voorzien voor honderden jaren, siert nu onze huizen.

Gizz Wood, met de aard compatibel concept, herleeft uw huizen door kennen die het hout met een nieuwe ziel. In unieke modellen, waarbij moderne technieken samen worden gebruikt met winden uit het verleden, houten instrumenten, die je in veel omgevingen kunnen gebruiken uit de keuken om u accessoires, zijn bedekt met hars en brengt een volstrekt andere ziel aan uw plaatsen.

Elk instrument u kunt gebruiken in het moderne leven gebieden is in overeenstemming met uw voorkeuren verkregen door het behoud van de oorspronkelijke eigenschappen.

Een breed scala aan keuzes worden voorgelegd voor je plezier uit organische structuur meubels tot decoratieve producten gemaakt van hout, die verschillende schoonheden in elke krul draagt.

We zijn assertief over onze unieke ontwerpen. Onze innovatieve en natuur compatibele producten zal warmte naar uw huis en u zult genieten van de plaats waar je nog meer leven.

Wij bieden u een tijdloze stijl in de meubel wereld, waarin de trends veranderen voortdurend. Je zal ademen in de natuurlijke wind en vind jezelf in de rustige wereld van hout.

Nu, zult u het unieke verhaal van elk product produceren wij door het bekleden van de natuurlijke materialen, waarop de verschillende vormen ontstaan ​​in de tijd, met hars te schrijven.

Bij elk product concept, zult u een poort openen naar een wereld van dromen met een nieuw verhaal in elke blik.

Terwijl het ervaren van de rust van eeuwen op de stoel je zit, vaart u met die poëtische euforie in de krullen van het hout met een Gizz Wood tafel waarop u dineren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]