Exclusieve appartementen in Akbuk-Didim Turkije

Het Greenpark Site Appartementen Totaal concept

 

 

6 % per jaar verhuur rendement met garantie op uw investering

Greenpark Appartementen verkoopt kwalitatief hoogwaardige appartementen 12 km ten zuiden van het Turkse Didim . Bent u op zoek naar een tweede huis in Turkije als investering met een uitstekend rendement of als vakantiewoning? Bij Greenpark Site bent u aan het juiste adres!

Wij presenteren u ons project Greenpark Site (met exclusief uitzicht onder de sterren).[/vc_column_text][vc_single_image image="51" img_size="large"][vc_single_image image="52" img_size="large"][vc_single_image image="109" img_size="large"][vc_single_image image="55" img_size="large" title="Begane grond"][vc_single_image image="56" img_size="large" title="verdieping"][vc_column_text]Bij de start van een nieuw project kijken wij zorgvuldig naar de wensen en behoefte van onze klanten. Bij ons nieuwe project Greenpark Appartementen streven wij ernaar om de balans tussen luxe en comfort te maximaliseren. Op deze wijze proberen wij de droom van een appartementen in Turkije waar te maken.

Niet alleen tijdens de bouw van de appartementen maar ook na oplevering proberen wij aan de wensen van onze klanten te voldoen. Daarom hanteren wij het Greenpark Appartementens totaal concept.

 • Eigenaar en zoon zijn woonachtig op het project
 • Pool- en tuinonderhoud van het park door zoon
 • Schoonmaak, was- en strijkwerk door echtgenote van zoon
 • Verhuur service
 • Privé gelegen park omringd door hekken
 • Autoverhuur
 • Transfer van en naar de luchthaven (Izmir/Bodrum)

Indien gewenst begeleid Greenpark Site de koper bij de inrichting van de appartementen, het regelen van de benodigde verzekeringen en documenten en het openen van een bankrekening. Gas, telefoon en internet wordt standaard aangelegd.

Het verkrijgen van een verblijfsvergunning kan voor sommige zaken erg handig zijn, ook hierbij is Greenpark Site graag behulpzaam.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Akbuk Greenpark Site

BlokPrijzen/priceTe koop / verkocht
A1 t/m A6Verkocht
B1€ 100.000Te koop
B2Verkocht
B3€ 100.000Te koop
B4€ 100.000Te koop
B5€ 80.000Te koop
B6€ 100.000Te koop
C1 t/m C6Verkocht
D1€ 100.000Te koop
D2€ 80.000Te koop
D3€ 100.000Te koop
D4 & D5Verkocht
D6€ 100.000Te koop
E1€ 100.000Te koop
E2€ 80.000Te koop
E3€ 100.000Te koop
E4€ 100.000Te koop
E5€ 80.000Te koop
E6Verkocht
F1€ 100.000Te koop
F2€ 80.000Te koop
F3€ 100.000Te koop
F4 & F5Verkocht
F6€ 100.000Te koop
G1 & G2Verkocht
Een tweede huis kopen in Turkije is eenvoudiger dan u denkt. Heeft u uw droomhuis gevonden, dan start u samen met Colakgroup de aankoop. Hoe gaat dit in zijn werk?

Bezichtigingsreis naar Turkije

Hoe koopt u een tweede huis in Turkije?Als u de woning van uw dromen heeft gezien op onze site, dan wilt u die natuurlijk bekijken. Colakgroup biedt hiervoor de mogelijkheid door een bezichtigingsreis die u met zeer gunstige voorwaarden kunt boeken. Voor meer informatie over bezichtigingssreizen klikt u op de foto hiernaast.

Nadat u besloten heeft een villa of appartement in Turkije te kopen, begint de aankoopprocedure. In ons contract staan alle voorwaarden voor het kopen van een tweede huis in Turkije. Ook is er een voorschotbedrag opgenomen dat u bij terugkeer in Nederland betaalt.

Nadat het contract is getekend, laat u een kopie van uw paspoort en twee pasfoto’s achter. Als alle zaken snel zijn geregeld, is er ook nog tijd over om direct kennis te maken met uw ‘tweede vaderland’. Na de aankoop van uw droomhuis, vliegt u met een plezierig en gerust gevoel naar huis, alles is geregeld voor de uiteindelijke overdracht van de woning op uw naam.

De overdracht huis Turkije

Colakgroup neemt u de verdere rompslomp uit handen. Wij gaan aan de slag met de documenten voor de juridische overdracht. Bij verschillende Turkse autoriteiten melden we een aanstaande 'titeloverdracht (overdracht op naam)'. Daarna ronden we de koop formeel af. Hiervoor komt u terug naar Turkije voor het zetten van de handtekening, waarna het huis op uw naam wordt gezet. Doorgaans is binnen drie maanden de overdracht geregeld. Vanaf dat moment bent u de wettige eigenaar van uw huis in Turkije. Uw droom is uitgekomen!

Aftersale service Turkije

Colakgroup regelt en verzorgt al uw zaken in Turkije en staat u met raad en daad bij. Dat scheelt een hoop gedoe, zodat u snel en met gerust hart kunt genieten van uw nieuwe woning.
Wat doen wij voor u?

Bij de koop:

 • aanvragen van gas, water en licht
 • openen van een bankrekening
 • belastingnummer aanvragen
 • verzekeringen

Na de koop:

 • inrichten van het huis (bij een aantal projecten bieden wij meubelpakketten)
 • inrichten van de tuin
 • onderhoud van huis en tuin
 • verhuur
 • bij enkele projecten bieden wij managementpakketten
 • wij helpen u met alle vragen en problemen over Turkije en een huis in Turkije

Op Greenpark complex zullen enkele van de 38 Appartementen in de periode vanaf 15 juni 2020 tot met 15 september 2020 verhuurd worden.

Bij de verhuur wordt indien gewenst transfer van en naar het vliegveld en autoverhuur verzorgd. Een welkomstpakket kan besteld worden als ook schoonmaak. Sleuteloverdracht met eindcontrole gebeurt ter plaatse. Het verhuur seizoen telt gemiddeld 12 tot 20 weken en meer.

Voor ons is de verkoop van onze appartementen een succes wanneer de klant eruit haalt wat er voor hem of haar in zit. Dat kan onbeperkt genieten zijn van een prachtige tweede woning, maar ook het behalen van een mooi rendement, door een combinatie van waardestijging en verhuur, tot wel 10% op uw investering behoort tot de mogelijkheden.

Met het huidige economische klimaat, rendeert uw investering in een tweede woning in Turkije goed. U kunt de waardestijging van uw vastgoed als uitgangspunt nemen. Echter u kunt het rendement verhogen door uw appartementen te verhuren in de periodes dat u de appartementen zelf niet gebruikt.