B2B & IBCO ondersteund en adviseert aan bedrijven die zaken doen  met Turkije  visa versa Nederland.

de kennis en ervaring van haar consultants op het gebied van eind product naar de klant te brengen.

Onze klanten zijn internationaal georenteerde MKB bedrijven , die willen investeren in nieuwe en bestaande markten en afzetgebieden.

Onze diensten hebben betrekking op de continuïteit van het zakendoen op deze nieuwe markten.

B2B & IBCO consultants zijn gespecialiseerd in het verzorgen van marktonderzoek, contacten maken en zakelijke begeleiding in Turkije en Nederland

De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren consultants, die drie of meer talen spreken en de nodige praktijkervaring hebben in de zakelijk voor u vreemde landen.

Turkije is booming. Unieke gepositioneerd tussen Oost en West, heeft de Turkse economie, die bestaat uit een gevarieerde mix tussen industrie en de dienstensector, heeft economische groei meegemaakt in de afgelopen jaren, wat uniek is in Europa. Deze groei heeft Turkije voortgestuwd in de gelederen van de G20-groep, de 20 grootste economieën van de wereld, waar het heeft momenteel op de 17e plaats staat. Sterke economische prestaties van het land en de aanhoudende digitale integratie van machines in de maakindustrie hebben de vraag van Turkije voor Industrie 4.0 achtige software-en hardware-oplossingen gestimuleerd. Deze trend zal dit jaar duidelijk terug te zien zijn op de CeBIT Bilişim Eurasia. Als hub voor de handel van het oosten en het westen en springplank naar de markten van Eurazië, is de CeBIT Bilişim Eurasia het leidende ICT event van de regio.